Mākslinieciskās jaunrades centrsPraktiskās estētikas skola

Koncerta „Mēs tiekamies martā” anotācija

 

............................................................

MJC „Praktiskās estētikas skola” 2014./2015. m.g. darbojas vairāki kolektīvi ar samērā neilgu pastāvēšanas stāžu un nelielu koncertpieredzi.

Pirmo sezonu darbojas klasiskā baleta studija "Katestudio" (pedagogi – Kate Pumpiņa un Sergejs Sosnovskis); pirmskolas vecuma bērnu vokālā grupa „Pīlādzītis” (vadītāja – Andra Krūmiņa), kā arī 5. – 12. klašu koris (diriģents Andris Strēlis).

Arī skolēnu teātris „Tramplīns” (vadītāja Inese Cauņa) darbojas salīdzinoši neilgi, bet šī sezona viņiem ir samērā ražīga.

Daudz lielāka darba pieredze ir bērnu deju kolektīvam „Sienāzīši” (vadītāja Sandra Purmale, koncertmeistare Maija Āderniece); kustību valodas pulciņam (pedagoģe Sandra Podniece) un, protams, vokālajai grupai „Sonorus” (vadītājs Ivars Rebhūns).

Koncerta mērķis – sniegt iespēju minētajiem kolektīviem uzstāties skatītāju priekšā, lai pārbaudītu savus spēkus, kā arī sniegt vecākiem iespēju noskatīties savu bērnu priekšnesumus. Arī pedagogiem tā bija kārtējā iespēja vērot un analizēt sava darba rezultātus.

Koncerta scenāriju veidoja Dace Krūmiņliepa, programmu vadīja Helēna Slavinska. Skaņu operators un gaismu mākslinieks – Matīss Megnis. Slaidšovus sagatavoja Ritvars Knesis.

Koncertā piedalījās 183 dalībnieki. Ieskats koncertā:

............................................................

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *