Mākslinieciskās jaunrades centrsPraktiskās estētikas skola

Pirmo reizi skolas vēsturē grāmata un animācijas filmiņa

 

Šis mācību gads mūsu skolā iezīmējas ar jauniem radošiem sasniegumiem un panākumiem. Pirmo reizi skolas vēsturē ir tapusu grāmatiņa un animācijas filmiņa:

Maijā notika zīmēšanas pulciņa audzēknes Katjas Ķēniņas (11 gadi) grāmatas "Murkas piedzīvojumi" atvēršana. Autore Katja ir talantīga meitene, viņa dejo baletu, skaisti zīmē un ļoti mīl savu kaķīti. Zīmēšanas pulciņa nodarbībās vairāku mēnešu garumā meitene radīja veselu zīmējumu sēriju par sava mīluļa piedzīvojumiem. Skolotājs Andris Bērziņš iedvesmoja uzrakstīt arī tekstu un tapa ideja par grāmatu. Katju atbalstīja arī citi skolotāji – teksts tika iztulkots un viss tika salikts kopā drukāšanai. Tagad mūs priecē kāršņs bilingvāls izdevums, kas var kalpot kā līdzeklis latviešu un krievu valodas apguvei. "Murkas piedzīvojumus" dāvanā saņems arī mūsu BURTIŅA skolas izlaiduma audzēkņi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…………………………………………..

Mūsu skolas RADOŠĀS KOMPOZĪCIJAS pulciņa audzēkņi (7 – 14 gadi) kopā ar skolotāju Lauru Pīgozni aprīlī piedalījās bērnu animācijas filmu festivālā DEBESSMANNA un ar savu veidoto multenīti PILSĒTA UZ ŪDENS ieguva 1. vietu kopdarbu grupā. Filmiņa ar angļu valodas titriem piedalījās arī konkursā Lidicē. Skatieties te:

PILSĒTA UZ ŪDENS

TOWN ON THE WATER

 

Lepojamies par radošajiem audzēkņiem un skolotājiem, kas iedvesmo skolēnus interesantiem darbiem!

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *