Mākslinieciskās jaunrades centrsPraktiskās estētikas skola

SIENĀZĪŠI šajā mācību gadā

 

Tautas deju kolektīvs SIENĀZĪŠI ik gadu savu koncertdarbību veido veltītu kādam notikumam.

Tā, šajā mācību gadā ikgadējo koncertu Aprūpes centrā ZIEDUGRAVAS Skrīveros, kas tika veltīts LĀČPLĒŠA DIENAI, apvienojām ar ekskursiju uz Kokneses pilsdrupām. Sienāzīšu bērni, kopā ar saviem brāļiem, māsām un vecākiem, iepazinās ar senās pils vēsturi, kā arī pilsdrupu nišās, par godu Lāčplēša dienai, dedzināja svecītes.

Ziemssvētkos  katru gadu sniedzam pirmā pusgada darba atskaites koncertu. Šis pasākums nav tikai koncerts, tie ir arī svētki kopā ar dejotāju ģimenes locekļiem.

Tāpat, ik gadu ap Meteņdienu  vai Lieldienām, viesojamies Aprūpes centrā DZINTARA MELODIJA, tā ar bērnu dejotprieku ienesam pavasari veco ļaužu mītnē . Šoreiz koncerts bija velte Latvijas simtgades jubilejai.

Pavasarī gada darba Atskaites koncertu veltījām MĀTES DIENAI, tā pasakot lielu paldies ģimenēm, kas ved savus bērnus uz mēģinājumiem, dzīvo līdzi kolektīvam atbalstot to.

Mums ir izveidojušās ciešas saiknes ar bērnu vecākiem un tā jau trīs gadus piedalāmies festivālā LATVJU BĒRNI DANCI VEDA, uz kuru bērni pārsvarā dodas ar saviem vecākiem. Ludza, Kuldīga, šogad Daugavpils.Piedalījāmies ielu koncertā, gājienā, iepazinām pilsētu, cietoksni. Baudījām dabu Aglonā, bijām ekskursijā arī uz Aglonas baziliku.

Labi pastrādājam, un protam arī labi atpūsties!           Rakstu sagatavoja kolektīva koncertmeistare Maija Āderniece

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *