Mākslinieciskās jaunrades centrsPraktiskās estētikas skola

KRĀSAINIE BRĪNUMI ZIEMAS VIDUCĪ

 

RCB filiālbibliotēkā “Pūce” (mūsu iestādes ēkā – Andreja Saharova iela 35) 1. februārī tika atklāta Māklinieciskās jaunrades centra “Praktiskās estētikas skola” pulciņa “Rokdarbi un rotas” audzēkņu radošo darbu izstāde.
Pedagoģes Ilzes Gurtlavas vadībā pulciņš darbojas jau vairāk nekā 15 gadus. Izstādē apskatāmi pēdējo gadu interesantākie un krāšņākie audzēkņu kopdarbi, kuri ir pārstāvējuši iestādi dažādos konkursos, un vairāki darbi ir ieguvuši godalgotas vietas. Pulciņa dalībnieku idejas tika sintezētas un apvienotas kopējā mākslinieciskā projekcijā, kurā ikviens audzēknis varēja pierādīt savu radošās domas lidojumu.
Tēmu loks aptver plašu spektru – tie ir saules raksti, ziedi, augļi, dārzeņi, skudru dzīve, ežu pasaule un pat mūzikas instrumenti. Darbi tiek veidoti kombinēto rokdarbu tehnikā, izmantojot krāsainu dziju, audumus un pērlītes.
Ceļš mākslas pasaulē nav vienkāršs. Tas saistīts ar nebeidzamiem meklējumiem un radošām atklāsmēm, kuras palīdz pilnveidot pulciņa “Rokdarbi un rotas” radošo rokrakstu. Pasākuma īpašie viesi bija mūsu iestādes bērnu vokālā studija “Pīlādzītis” skolotājas Andras Krūmiņas vadībā.
Visi ir laipni aicināti! Izstāde ir skatāma bibliotēkas darba laikā:
O: 11.00-19.00; Tr–Pk: 10.00-18.00; S: 10.00-17.00; Sv, P: slēgts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *